Vloerverwarming

Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen? Niet voor niets wordt vloerwarming ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, is de warmte-afgifte overal gelijk. Vloerverwarming is tegenwoordig ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren.

Voordelen

Vloerverwarming kan toegepast worden als hoofd- of bijverwarming. Kiest u voor hoofdverwarming, dan zijn radiatoren vrijwel niet meer nodig. Hierdoor heeft u meer vrijheid bij het inrichten van uw woning. Daarnaast resulteert vloerverwarming in energiebesparing doordat de thermostaat gemiddeld twee graden lager gezet kan worden. Ook is het vanwege de geringe stofcirculatie ideaal voor mensen met een huisstofallergie.

Deskundige installatie

Wij zijn uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming. Of u nu kiest voor ingefreesde leidingen of de elektrische variant voor in de badkamer: alles wordt compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Ook stellen we de thermostaat perfect af op uw wensen, zodat u 24/7 geniet van een heerlijk klimaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat en vrijblijvende offerte.

location_on

MVZ Techniek

Kleine Vaartlaan 5c
9642 PE, Veendam
local_phone

Liever bellen?

Bereik ons op: 0642267622

Interesse in deze dienst?

Kom vandaag nog in contact met ons


    reCAPTCHA bescherming is actief en Google's privacy policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    × Hoe kan ik u helpen?