Beveiliging

MVZ Techniek kan voor u een CCTV camerasysteem installeren. Met het systeem CCTV (Closed-Circuit Television) waakt u over uw eigendommen, en over die van anderen. De beveiligingscamera geeft een veilig gevoel, ook als u ver van huis bent.

Mobiele beveiligingscamera
Op reis en toch een beveiligd huis? Dat lukt prima met het CCTV systeem. U bekijkt tijdens uw vakantie of zakenreis de opnames op uw mobiele device bekijken. Het is als app op de smartphone of tablet te downloaden. Het systeem kan op meerdere manieren worden geïnstalleerd. Zowel over speciale coax kabel als over een UTP (netwerk) kabel.

Installatie van de CCTV

MVZ Techniek installeert de CCTV beveiligingscamera’s snel en zeker. Ongenode gasten zien dat uw woning of bedrijf beveiligd is, maar kunnen hier niets tegen doen. Bij de installatie van de CCTV leggen wij uitgebreid uit hoe het systeem werkt en hoe u camerabeelden veiligstelt. Een vereiste want na een poging tot inbraak wilt u de beelden wellicht aanleveren bij de opsporingsinstanties. Zo vormt het CCTV systeem een logische aanvulling op alarmsystemen.

Neem contact op met MVZ Techniek om te horen hoe u uw eigendommen discreet en zeker kunt beveiligen.

location_on

MVZ Techniek

Kleine Vaartlaan 5c
9642 PE, Veendam
local_phone

Liever bellen?

Bereik ons op: 0642267622

Interesse in deze dienst?

Kom vandaag nog in contact met ons


    reCAPTCHA bescherming is actief en Google's privacy policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    × Hoe kan ik u helpen?